Spread the word

Bijdragen aan een veiligere werkvloer door het ontwikkelen, delen en toepasbaar  maken van kennis. Een bredere bekendheid en zichtbaarheid is dan belangrijk. Diverse communicatieactiviteiten richten zich op het informeren van arboprofessionals, veiligheids- kundigen en sectororganisaties over de kennis, diensten en instrumenten van het RIVM.

Minisymposium: Op de bres!

'Op de bres voor een veilige werkvloer' was het thema van een Minisymposium dat het RIVM in juni 2015 organiseerde. Ongeveer 60 veiligheidskundigen deelden kennis en ervaringen tijdens interactieve workshops over actuele onderwerpen op het gebied van arbeidsveiligheid. Voor herhaling vatbaar, zo bleek!

Lees meer

Veilig werken in vakmedia

Het RIVM heeft goede contacten met (online) vakmedia en publiceert regelmatig artikelen. Met ingang van 2016 verzorgd RIVM een vaste rubriek in VCA Actueel en verzorgd RIVM artikelen met praktijkvoorbeelden in NVVK Info.

Lees meer

Zichtbaar in beeld

Het RIVM heeft in 2015 allerlei presentaties en workshops gegeven. Bij allerlei sectoren en arbodiensten, maar ook op congressen en symposia. RIVM leverde diverse vakinhoudelijke bijdragen op het terrein van arbeidsveiligheid.

Lees meer

Factsheets

Op de website staan diverse factsheets met data uit Storybuilder. Een aantal van deze factsheets heeft RIVM in een nieuwe vorm uitgebracht. Ze zijn toegankelijker en bevatten een greep uit de belangrijkste data.