Ctgb succesvol over naar SSC-Campus

Ctgb (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden) is in het eerste weekend van december succesvol over gegaan naar de ICT dienstverlening van SSC-Campus. Op maandag 4 december konden alle medewerkers van Ctgb met hun nieuwe omgeving aan de slag.

De spanning was groot, maar die maakte snel plaats voor opluchting en blijdschap van de Ctgb medewerkers toen direct bleek dat de nieuwe omgeving voor het overgrote deel van de medewerkers heel goed voldoet aan de verwachtingen. De apparatuur en de geboden functionaliteiten passen uitstekend bij de ambitie van het Ctgb en het moderne kantoor waarin zij werken.

Een groot aantal medewerkers van SSC-Campus heeft vóór, tijdens en na het migratieweekend hard gewerkt om dit resultaat te realiseren. Aan de laatste restpunten uit de migratie wordt nog gewerkt.Tijdens het migratieweekend was sprake van een grote inzet en teamgeest met als doel het resultaat voor de klant te behalen.  De tevredenheid van de klant was en is groot.  Tijdens en na het migratieweekend heeft de klant meerdere keren haar waardering laten blijken voor de aanpak en de inzet van het SSC-Campus team. Dat blijkt ook uit de taart die het Ctgb aan SSC Campus heeft gegeven met daarop de waardering in een woord samengevat: Topprestatie!