De nieuwe ICT werkplek komt eraan

Jazeker! U heeft er vast over gehoord. De nieuwe IT werkplek wordt ontwikkeld en komt in de loop van 2018 beschikbaar.

SSC-Campus is dé ICT leverancier voor kennis- en onderzoeksinstituten binnen de overheid. Daar horen gebruiksvriendelijke, toekomstbestendige en veilige IT werkplekken bij die uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. SSC-Campus weet dat dit een belangrijke schakel is. Het programma heeft als doel een aantal IT werkplekdiensten te vernieuwen waarbij onze klanten centraal staan!

De nieuwe IT werkplek is een breed begrip. Daarom hebben we in overleg met onze klanten een focusgebied aangelegd. Dit is weer ondergebracht in een aantal projecten en deze projecten zijn een onderdeel van het Programma. Een vernieuwde IT werkplek gebaseerd op Windows 10 met een nieuwe Office versie. Op verschillende apparaten, waaronder laptops, PC's en de virtuele (VDI) Campus omgeving. Maar er wordt meer gedaan wat ten goede komt aan de gebruikerservaring, zoals verbetering van performance en gebruikersgemak.

Onze klanten willen we graag betrekken bij de ontwikkeling van en de transitie naar de nieuwe werkplek. We vinden het belangrijk dat er een nieuwe werkplekdienst ontwikkeld wordt die goed aansluit bij de bedrijfsprocessen van onze klanten. Om zoveel mogelijk eindgebruikers de kans te geven kennis te nemen van de werkplek organiseren we binnenkort roadshows,  we maken flyers , er is een klankbordgroep op gericht en een pagina ingericht op het Klantportaal van SSC-Campus.

Benieuwd naar de nieuwe IT werkplekdiensten die eraan komen? Raadpleeg  het Klantportaal van SSC-Campus  https://klantportaal.ssc-campus.nl

Vragen na het lezen van deze informatie of de informatie op het Klantportaal?Stuur een mail naar info@ssc-campus.nl. We zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.