Wie werken er aan Campus Pro?

SSC-Campus heeft een team samengesteld dat zich volledig richt op het ontwikkelen van de Campus Pro werkplek. Het team bestaat uit een aantal vaste mensen en wordt per fase uitgebreid met specialistische kennis.

Klankbordgroep

Het team dat Campus Pro ontwikkelt werkt ook nauw samen met de klankbordgroep. In de klankbordgroep zijn alle klanten van SSC-Campus vertegenwoordigd. In een driewekelijks overleg worden belangrijke overwegingen voor de inrichting van de werkplek met hen afgestemd en worden aan hen vragen gesteld die zij vervolgens met hun achterban afgestemmen. SSC-Campus houdt op deze manier rekening met de wensen van onze klanten.

Het team

Wij geven het team in deze Campus Online graag een gezicht. Op de foto’s, in de achtergrond, staat een aantal mensen uit het team. Het hele team dat op dit moment bezig is om van Campus Pro een succes te maken staat hieronder genoemd.

Christiaan Hozee (Technical Specialist, Arjan Vroege (Technical Lead), Rende Luiting (Technical Specialist, Stefan van Bockel (Domain Architect BI), Ryan Bijkerk (Technical Specialist), Jeffrey Otten (Domein Architect Werkplek) en Peter Muilwijk (Programma Manager).

Wil je meer weten over de Campus Pro werkplek? Stuur een mail naar info@ssc-campus.nl.