Save the date: RIVM netwerkmiddag respons

Woensdag 12 februari 2020 vanaf 12:00 uur: netwerkmiddag respons bij het RIVM in Bilthoven. Reserveer deze middag in uw agenda.

Velen van u zetten zich, net als het RIVM, dagelijks in voor een gezonde en veilige leefomgeving. Het bestrijden van incidenten maakt daar deel van uit. Maar de veiligheidsketen omvat veel meer: proactie, preventie, preparatie, repressie en nazorg. Speelt u een rol in de veiligheidsketen, dan is deze middag echt iets voor u. Samenwerken rondom incidenten begint bij elkaar kennen. Het RIVM organiseert deze netwerkmiddag om elkaar te ontmoeten, te leren kennen, kennis te delen en te leren van incidenten. Een middag met voorbeelden uit de praktijk en workshops over alle fases uit de veiligheidsketen op het gebied van CBRN en nazorg.

 

Deze dag is bedoeld voor professionals in de veiligheidsketen. Bijvoorbeeld Gezondheidskundig Adviseurs Gevaarlijke Stoffen (GAGS) van de GGD/GHOR, Adviseurs Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de Brandweer, Teamleider CBRN-Explosieve Veiligheid (TEV), onze opdrachtgevers en vertegenwoordigers van de netwerken waar het RIVM aan deelneemt (o.a. Crisis Expert Team milieu en drinkwater (CET-md), Radiologisch en Gezondheidskundig Expertise Netwerk (RGEN), Landelijk Laboratorium Netwerk terreuraanslagen (LLN-ta), expertgroep Psychosociale hulpverlening (PSH)

 

Meer informatie over het programma en de inschrijving volgt in het volgende online magazine in oktober. Wilt u zich laten toevoegen op de genodigdenlijst of heeft u suggesties voor onderwerpen, mail aan incident@rivm.nl met de vermelding RIVM responsdag 2019.