Programma Regionaal Werken gaat van start

De afgelopen maanden hebben Erik Tielemans en zijn projectgroep het programma Regionaal Werken verder uitgewerkt. Het programma staat in het strategisch plan Samen creëer je meer is op 2 juni door de directieraad van het RIVM besproken. Die heeft er enthousiast mee ingestemd en we gaan dus van start!

Wat betekent Regionaal Werken nu precies? En wat gaan we daarvan merken, als organisatie en in ons eigen werk? In dit e-zine, het tweede nummer over het programma,  lees je meer. Vanaf nu houden we je regelmatig op de hoogte.

Binnen en buiten

Elke RIVM-er weet: regionaal werken is niet nieuw. Binnen alle domeinen, centra en afdelingen werken we al samen met de buitenwereld. Regionaal Werken gaat daar een dimensie aan toevoegen. Dit betekent dat grote maatschappelijke thema’s de uitgangspunten worden voor bestaande en nieuwe projecten die RIVM-breed worden opgepakt. En door meer en anders dan ooit tevoren samen te werken met regionale en lokale partners. Of dat nu overheden zijn, innovatiehubs, of bedrijven en kennisinstellingen. 

We vinden het belangrijk om RIVM-collega’s ook actief te betrekken en nodigen jullie van harte uit contact op te nemen.

Heb je vragen of ideeën? Stel je vraag, of geef een seintje via de mailbox regionaalwerken@rivm.nl. We nemen dan contact met je op.