Schakels en draden

Schakels en draden

Het RIVM als verbindingsofficier. We zien dat als een belangrijke rol voor onszelf; Het bij elkaar brengen van en samenwerken met veel verschillende partijen, zowel experts als bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Voorbeelden zijn er genoeg. We werken samen in het Programma Duurzame Veiligheid en de Safety Delta Nederland. Voor de belevingsthermometer hebben we samengewerkt met bedrijven, burgers en lokale overheden om de perceptie van veiligheid te meten. Op de RIVM-netwerkdag Omgevingsveiligheid kwamen ruim 80 experts bij elkaar om te netwerken en elkaar te bespreken waar we zoal mee bezig zijn.

Over al deze onderwerpen, en meer, kunt u lezen in dit nieuwe Magazine Omgevingsveiligheid.

En zo leggen we als RIVM de verbindingen, de schakels en draden in het netwerk, brengen we partijen bij elkaar. Dat betekent niet dat we het altijd zelf (willen) doen, maar we kunnen wel mogelijk maken dat het gebeurt! De discussie losmaken en kennis laten stromen, binnen en buiten Nederland. Daaraan willen we ook met dit Magazine Omgevingsveiligheid bijdragen. Graag horen we wat u ervan vindt. Mag het scherper, verdient een onderwerp meer diepgang, kortom: welke kant gaan we op? Laat het ons weten via omgevingsveiligheid@rivm.nl, of laat uw reactie achter onder dit bericht.

Reactie toevoegen