Inspiratiedag SSC-Campus 2017

Om onszelf en onze klanten te helpen bij het vinden van nieuwe wegen organiseren we op 7 september de Inspiratiedag SSC-Campus 2017! Op deze dag brengen we verschillende dingen bij elkaar: bekend en onbekend, techniek van vandaag en die van de toekomst, onze huidige diensten en mogelijke aanvullingen daarop. Het doel: inspiratie!  Want, in de woorden van Pablo Picasso, "Inspiration exists, but it has to find you working."

De Inspiratiedag SSC-Campus wordt een dag waarop we met genodigden kijken naar mogelijke trends als het gaat technologische ontwikkelingen. Een dag waarop we kijken naar al iets bekendere onderwerpen als Artifical Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) en Blockchain technologie.  Een dag waarop we samen willen zoeken, praten en werken! En wie weet, misschien krijgt Picasso wel gelijk

Je moet er over praten!

Zelf hebben we nooit de beschikking over alle kennis en inzicht. Het combineren van de verschillende ideeën, beelden en paradigma's heeft de mooiste inzichten gebracht. Ooit was er iemand die opriep om te gaan "kennis maken". Iedereen keek hem aan met het idee, we kennen elkaar toch al? Wat hij echter bedoelde was om eens met elkaar een uurtje te zitten en vanuit de verschillende invalshoeken (soms de meest vergezochte) te kijken naar een onderwerp dat ons bezig hield. Antwoorden, of wegen naar antwoorden kwamen dan vanzelf.

Ben je benieuwd naar de SSC-Campus Inspiratiedag 2017?

De uitnodiging volgt spoedig.

Wil je aanvullende informatie?

Neem dan contact met ons op via info@SSC-Campus.nl